Polityka prywatności

Zgodnie z Ustawą o ochronie danych osobowych z dnia 29 sierpnia 1997 roku (Dz. U. 133 z dnia 29 października 1997 roku poz. 833.) Sklep firmowy ANZYS chroni dane osobowe Użytkowników. Dokument wyjaśnia zasady oraz sposób gromadzenia, przetwarzania i wykorzystywania informacji o użytkownikach serwisu. W swoich bazach posiadamy dane pochodzące z:  

  • Sklep Internetowy - każdy użytkownik który robi zakupy w Sklepie Online posiada możliwość założenia własnego konta. Posiadanie własnego konta w sklepie serwisu umożliwia przy kolejnych zakupach pominięcie "kroku" związanego z wpisywaniem danych osobowych lub firmy zamawiającego. Istnieje możliwość skasowania konta na życzenie użytkownika, a także zmiana danych.
  • Logi serwera - zbieramy informacje dotyczące wykorzystania serwisu przez użytkowników oraz ich adresów IP na podstawie analizy logów dostępowych. Informacje te wykorzystywane są w celach technicznych, związanych z administracją sklepem, jak również w celach statystycznych. Informacje pochodzące z logów serwera mają charakter anonimowy i nie pozwalają na identyfikację użytkownika.
  • Pliki cookies - cookies są to informacje, które serwer zapisuje na dysku komputera użytkownika, dzięki czemu będzie mógł go "rozpoznać" przy ponownym połączeniu. Pozwalają one nam na dostarczanie informacji dostosowanych do indywidualnych potrzeb i zainteresowań użytkowników. Istnieje możliwość wyłączenia cookies w ustawieniach przeglądarki - utrudni to, lecz nie uniemożliwi korzystania z sklepu. Informacje pochodzące z cookies mają charakter anonimowy i nie pozwalają na identyfikację użytkownika.

 

Udostępnianie informacji o użytkowniku:
Sklep firmowy ANZYS nie przekazuje, nie sprzedaje i nie użycza zgromadzonych danych osobowych użytkowników innym osobom lub instytucjom. Twoje dane osobowe, które nam podajesz (imię i nazwisko, adres, numer telefonu, adres e-mailowy) traktujemy jako informacje w najwyższym stopniu poufne i nikt z zewnątrz nie ma do nich dostępu. Nie są udostępniane żadnym osobom trzecim, firmom ani organizacjom. Służą one tylko i wyłącznie do komunikacji pomiędzy nami.
W szczególności Kupujący wyraża zgodę, że jego adres oraz numer telefonu zostanie udostępniony kurierowi realizującemu dostawę towaru.

Warto pamiętać:

  • po każdorazowym odejściu od komputera lub opuszczeniu naszej witryny kliknij na link "wyloguj"
  • nikomu nie udostępniaj loginu i hasła do Twojego konta
  • Nigdy nie zwracamy się do Użytkowników o udostępnienie nam loginu lub hasła. W sieci jest wiele osób które mogą chcieć uzyskać od Ciebie informacje na Twój temat i użyć ich przeciwko Tobie lub innym osobom

 

Usuwanie danych:
Każdy użytkownik ma prawo do wglądu i poprawienia po zalogowaniu oraz usunięcia swoich danych osobowych zgromadzonych przez Sklep firmowy ANZYS

 

do góry
Pokaż pełną wersję strony
Sklep internetowy Shoper.pl